האם החלב בישראל איכותי או מזוהם ומסוכן לצריכה? כיצד צריכת מוצרי חלב משפיעה על הפרופיל ההורמונלי בגופינו? האם ישנו קשר בין צריכת מוצרי חלב להשמנה, אוסטאופורוזיס, אקנה או סרטן?
קרא עודהאם ניתן לקבוע את התפריט היומי לפי סוג הדם? כיצד מוסבר המנגנון שלפיו ישנה התאמה בין התזונה לסוג הדם בגוף האדם? האם דיאטה על לפי סוג דם מבוססת מבחינה מדעית?
קרא עודמה הן ההשלכות הפיזיולוגיות בזמן הרזיה מהירה? כמה שומן ניתן להוריד בשבוע נתון מבלי לאבד מסת שריר ו/או נוזלים? אילו אימונים יהיו יעילים יותר לביצוע בזמן ירידה במשקל?
קרא עודהאם דיאטות כגון דיאטת 17 הימים, ‘פליאו’, דיאטת ה’זון’, דיאטה קטוגנית ודיאטה אנאבולית יעילות לירידה במשקל? כיצד מוגדרת דיאטת חלבונים? סיכום יתרונות וחסרונות בביצוע דיאטת חלבונים מעולם המחקר.
קרא עודהאם אפשר לחזות כיצד הגוף שלנו יגיב לתוכנית או לדיאטה מסוימת? האם צריך לאכול 30 גרם חלבון כל 3 שעות? האם אימון יכול להזיק לגוף? האם סנתזת חלבון קשורה להעלאה במסת השריר?
קרא עודהאם עדיף לצרוך את החלבון שלנו לפני או אחרי האימון? האם קיים חלון הזדמנויות בו נדרשת צריכה של חלבון בטווח זמן של 45-60 דקות לאחר האימון? מה הן ההשפעות הפיזיולוגיות בכל גישה? כל זאת במאמר הבא.
קרא עודמה קורה לעודף פחמימות בגופינו? האם צריכה גבוהה של פחמימות בטווח זמן קצר עלולה להוביל להשמנה? מה קורה לחילוף החומרים בזמן אכילה ללא בקרה? כל זאת במאמר הבא.
קרא עודהאם ישנו קשר ממשי בין צריכת מוצרים מהחי לסרטן ומחלות לב? האם תזונה צמחונית או טבעונית מונעת התפתחות של תאים סרטניים אצל בני אדם? מה הם היתרונות בצריכת מוצרים מהחי כנגד מוצרים מהצומח? איזו גישה תזונתית בריאה יותר? כל זאת במאמר הבא.
קרא עודממה מורכבים ממתיקים מלאכותיים? כיצד הם מתפרקים בגופינו? האם הם עלולים לגרום להשמנה או לנזק בריאותי?
קרא עודהאם כל הקלוריות נולדו שוות? האם אנשים דומים מבחינת נתונים פיזיולוגים יכולים לרדת בקצב שונה במשקל במידה ויצרכו ויוציאו את אותו הסך הקלורי? מה הם העקרונות שעומדים מאחורי המאזן האנרגטי (צריכה כנגד הוצאה קלורית) בגוף האדם?
קרא עוד